Sasky-liitoksessa Teakin koulutusluvat ja niihin myönnetty valtionosuusrahoitus siirrettäisiin Sastamalan koulutuskuntayhtymälle. Teakin henkilöstö ei seiso yksimielisesti liitoksen takana, vaan työntekijöiden keskuudessa on asiasta monenlaisia mielipiteitä.

Sasky ei miellytä kaikkia työntekijöitä

21.02. 18:05

0 💬

KOULUTUS Teakin työntekijät eivät kannata yksimielisesti liittymistä Sastamalan koulutuskuntayhtymään Saskyyn. Tejukan saamien tietojen mukaan henkilöstön kantaa yhdistymiseen ei ole kysytty.

Piia Koski palkittiin vuoden nuorena nostajana

20.02. 11:30

0 💬

PAINONNOSTO Teuvalainen Piia Koski palkittiin 20-vuotiaiden naisten parhaana suomalaisena painonnostajana viime vuoden saavutuksistaan. Huomionosoitus tapahtui miesten ja naisten viime viikonlopun SM-kisojen yhteydessä Rovaniemellä.

Kaksi poikkeuslupaa susien metsästämiseen Suupohjassa ja Kurikassa

13.02. 17:15

0 💬

SUDET Suomen Riistakeskus on myöntänyt 10. helmikuuta poikkeusluvan suden metsästämiseen Kauhajoen, Teuvan ja Kurikan Jurvan alueelle. Susipari sekä yksittäiset sudet ovat vierailleet alueella toistuvasti asutuksen läheisyydessä. Lisäksi alueella on tehty havaintoja poikkeavasti käyttäytyvästä, mahdollisesti loukkaantuneesta yksilöstä.

Teuvasta tulossa kriisikunta

13.02. 15:40

0 💬

TEUVA Teuvan kunnasta tulee tänä vuonna todennäköisesti kriisikunta. Asiasta keskusteltiin 6. helmikuuta pidetyn kunnanhallituksen kokouksen päätteeksi. Mitään päätöksiä asiaan liittyen ei tehty.

Oikaisu

13.02. 10:18

0 💬

Viime viikon Tejukassa olleessa jutussa todettiin virheellisesti, että Jarmo Kiviluoma (vas.) olisi äänestänyt kunnanhallituksessa Teakin liittymisestä Sastamalan koulutuskuntayhtymään. Hän kuitenkin jääväsi itsensä asiassa, ja hänen tilallaan äänesti hänen varajäsenensä Juha-Matti Kiviluoma.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Tiedätkö, kuka tai mikä käyttää kunnassa ylintä päätäntävaltaa?
Kunnanjohtaja
Hallintojohtaja
Kunnanhallitus
Kunnanvaltuusto
Tulevaisuuslautakunta

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria