Janne Karhu, Ulriikka Pukkila ja Pentti Tuomisto toivovat, että norilaiset löytävät ensi sunnuntaina satavuotiaan seurantalon juhliin. Tällä pihalla on pidetty jos jonkinmoisia juhlia ja tapahtumia, ja sisällä tanssittu useat häät.

Kylän sydän sata vuotta

11.09. 10:01

0 💬

NORINKYLÄ – Vaikka joskus on tihkassut saada talkooporukkaa kasaan, mutta kun alkuun on päästy, kyläläiset ovat olleet aina innolla ja suurella joukolla mukana, norilainen nuorisoseuralainen Pentti Tuomisto tietää.

Aina valmis seikkailuun

09.09. 11:30

0 💬

TEUVA – Vääränlaiset varusteet, ei vedenpitäviä kenkiä, yksi ruokamyrkytys, yksi ambulanssireissu ja kaikenlaista muuta pientä, mutta muuten mukava reissu, Parran Haltioiden lippukunnanjohtaja Essi Honkanen luettelee hymyssä suin.

Pronssityttö sai maalauksen

02.09. 16:50

0 💬

TEUVA Teuvalainen jousiampuja Mirjam Tuokkola teki historiaa ja ampui pronssia nuorten olympialaisten parikilpailussa Kiinan Nanjingissa.

Nordea sulkee Teuvan konttorin

22.08. 13:19

0 💬

TEUVA Nordea sulkee Etelä-Pohjanmaalla yhteensä viisi konttoria, joista yksi on Teuvan konttori. Teuvan konttori jatkaa toimintaansa 31.3.2015 saakka, minkä jälkeen se yhdistyy Kauhajoen konttoriin. Loput neljä konttoria sulkeutuvat kuluvan vuoden lopussa, jolloin Jurvan konttori yhdistyy Kurikkaan, Isojoen konttori Kauhajokeen, Härmän konttori Kauhavaan ja Vimpelin konttori Alajärveen.

Jalasjärvi riittää Kurikalle

20.08. 16:13

0 💬

HÄGRINGE Kurikan kaupungilla ei ole liitoshaluja Teuvan suuntaan. Asiaan saatiin selvyys eilen, kun Kurikan ja Teuvan keskeiset virkamiehet ja luottamushenkilöt palaveerasivat Teuvan kunnan mökillä Hägringessä. Teuvan kunnanvaltuuston puheenjohtajan Esko Lehtimäen (kesk) mukaan epävirallisen tapaamisen lopputulos oli odotettu eikä tapaamiseen liity dramatiikkaa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras lääke kuntien ahdinkoon?
Kuntaliitokset
Verojen nosto
Lomautukset
Häivytetään kuntien rajat kokonaan
Jatketaan, kuten tähänkin asti

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria