Rakennettavan siirtoviemärin alustava linjaus kiinnosti kyläläisiä Perälässä. Karttaa esitteli kunnaninsinöri Markku Salonen (kesk.).

Perälän jätevedet myös Kaskisten putkeen

16.04. 09:44

0 💬

PERÄLÄ Perälän koululla pidetyssä tiedotustilaisuudessa kunnan tekninen toimi teki selkoa valtuuston äskettäin hyväksymästä jätevesiratkaisusta, joka toteutetaan yhdessä Närpiön kanssa. Jätevedet johdetaan Kaskisiin Metsä Boardin puhdistamolle. Yhteishankkeen kokonaiskustannukset verkostojen rakentamisesta ovat noin 7,8 miljoonaa euroa, johon valtion vesihuoltoavustusta saataisiin 3,1 miljoonaa euroa.

Labraan pääsee nyt ajan-varauksella

09.04. 10:02

0 💬

TEUVA Laboratoriot toimivat LLKY:n alueella nykyään ajanvarausperiaatteella. Asiakkaan on näytteenottoa varten varattava aika, kun ennen kokeisiin saattoi mennä ilman ajanvarausta.

Sadat nuoret ilman selkeää kiintopistettä

02.04. 10:06

0 💬

TEUVA Suupohjan alueella on satoja nuoria, jotka eivät ole työvoimahallinnon tai oppilaitosten kirjoilla. Näin kertoo Palvelukeskus Trillan johtaja Pirkko-Liisa Utter. Hän oli maanantaina käymässä Teuvan Taidepajalla, jossa järjestetään toimintaa jonkinasteisessa syrjäytymisvaarassa oleville nuorille ja nuorille aikuisille.

Uusi kaava poistaisi liittymiä 67:lta

26.03. 00:04

0 💬

TEUVA Useamman vuoden kestänyt osayleiskaavamuutos keskustassa ja Kauppilassa saatiin päätinkiin vuonna 2008. Nyt on meneillään asemakaavan kehittäminen, jolla halutaan turvata niin teollisuuden säilyminen kunnassa kuin parantaa liikenneturvallisuuttakin. Mielenkiinto kohdistuu kantatie 67:n ympäristöön ja sen liittymäjärjestelyihin.

Uusi koulurakennus kiinnosti kuntalaisia

19.03. 09:12

0 💬

TEUVA Teuvan yhtenäiskoululla vietettiin viime lauantaina Taatusti-harrastemessuja sekä samassa yhteydessä vasta valmistuneen koulurakennuksen avoimia ovia. Koulutyö uusissa tiloissa päästiin aloittamaan viikolla seitsemän. Uudet tilat herättävät kiinnostusta myös kuntalaisissa ja kyselyitä avoimista ovista tuli etukäteen.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras pääsiäisruoka?
Mämmi
Munasalaatti
Rosvopaisti
Keitetyt munat
Joku muu

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria