Teuvalaispoika loukkaantui vakavasti yhteentörmäyksessä veturin kanssa keskiviikkona iltapäivällä.

Teuvalaispoika loukkaantui vakavasti

26.04. 15:20

0 💬

KOLARI Nuori teuvalainen poika on loukkaantunut törmättyään skootterilla veturiin tänään iltapäivällä noin kello 15 aikaan Teuvalla. Onnettomuus sattui Järvitien ja Urhontien risteyksen ylikäytävällä.

Posti on nyt uudistuneessa K-marketissa

26.04. 12:00

0 💬

TEUVA Maanantaina kello 10 postikonttori avautui ensimmäisen kerran K-marketin tiloissa. Aiemmin se toimi Siwassa, joka myytiin viime vuonna Ruokakeskolle ja kauppa lopetti toimintansa viime viikolla. Nyt postin toimintaa hoitaa K-marketin väki, joka on kouluttautunut tehtävään.

Huumeratti narahti Teuvan keskustassa

25.04. 11:35

0 💬

TEUVA Kaskislainen nuorimies narahti huumeratista maanantai-iltana Teuvan keskustassa. Mies oli ajanut henkilöautolla Mikkiläntiellä hieman ennen iltayhdeksää, kun poliisipartio kiinnitti huomiota miehen ajotyyliin. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta miehen tokkuraisen olemuksen takia poliisi teki miehelle myös huumepikatestin, joka näytti positiivista tulosta.

Teuvan Siwa sulkee ovensa

21.04. 17:10

0 💬

TEUVA Teuvan Siwa lopettaa toimintansa tänään perjantaina. Myymäläpäällikkö Tomi Lähdes on ollut viime viikkoina sen verran kiireinen, ettei ole vielä ehtinyt surra asiaa.

Kiviluoma pesi kokeneen Lehtimäen kahdella äänellä

09.04. 23:20

0 💬

KUNTAVAALIT Teuvan valtuuston ääniharava kuntavaaleissa on nuori, yhden kauden valtuutettuna istunut Juha-Matti Kiviluoma (vas.), joka keräsi yhteensä 184* äänen potin. Keskustan Esko Lehtimäki sai kaksi ääntä vähemmän. Teuva sai yhteensä 12 uutta valtuutettua eli vaihtuvuus oli 44 prosentin luokkaa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Aiotko äänestää kuntavaaleissa?
Tottakai, varmistan äänen perille menon äänestämällä ennakkoon.
Käyn äänestämässä varsinaisena vaalipäivänä, kuten aina ennenkin.
En löydä sopivaa ehdokasta, jätän äänestämättä.
Voisiko vähempää kiinnostaa, en äänestä.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria