Teuvan konttori jatkaa toimintaansa maaliskuun loppuun saakka.

Nordea sulkee Teuvan konttorin

22.08. 13:19

0 💬

TEUVA Nordea sulkee Etelä-Pohjanmaalla yhteensä viisi konttoria, joista yksi on Teuvan konttori. Teuvan konttori jatkaa toimintaansa 31.3.2015 saakka, minkä jälkeen se yhdistyy Kauhajoen konttoriin. Loput neljä konttoria sulkeutuvat kuluvan vuoden lopussa, jolloin Jurvan konttori yhdistyy Kurikkaan, Isojoen konttori Kauhajokeen, Härmän konttori Kauhavaan ja Vimpelin konttori Alajärveen.

Jalasjärvi riittää Kurikalle

20.08. 16:13

0 💬

HÄGRINGE Kurikan kaupungilla ei ole liitoshaluja Teuvan suuntaan. Asiaan saatiin selvyys eilen, kun Kurikan ja Teuvan keskeiset virkamiehet ja luottamushenkilöt palaveerasivat Teuvan kunnan mökillä Hägringessä. Teuvan kunnanvaltuuston puheenjohtajan Esko Lehtimäen (kesk) mukaan epävirallisen tapaamisen lopputulos oli odotettu eikä tapaamiseen liity dramatiikkaa.

Sote-menot nousivat jo ennen LLKY:tä

19.08. 14:10

0 💬

TEUVA Teuvan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen kustannukset ovat nousseet viime vuosina roimasti. Hallintojohtaja Marko Lähde sanoo kuitenkin, että noususuunta on ollut nähtävissä jo ennen nykyistä liikelaitosta eli LLKY:täkin.

Teuva kutsui Kurikan neuvottelupöytään

12.08. 11:52

0 💬

TEUVA Teuvan kunnanhallitus on kutsunut Kurikan kaupunginhallituksen vieraakseen kunnan kesämökille Närpiöön ensi viikon tiistaina. Tarkoituksena on keskustella päivitetäänkö Teuvan ja Kurikan kuntarakenneselvitys.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras lääke kuntien ahdinkoon?
Kuntaliitokset
Verojen nosto
Lomautukset
Häivytetään kuntien rajat kokonaan
Jatketaan, kuten tähänkin asti

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria