Teuvalle 794 000 euroa

27.11. 16:19

0 💬

TEUVA Valtioneuvosto myönsi torstaina 27. marraskuuta harkinnanvaraiset valtionosuuden korotukset tälle vuodelle. Hakijoista 28 kuntaa saa tukea yhteensä 20 miljoonaa euroa.

Jouluvalot syttyivät

25.11. 14:15

0 💬

TEUVA Teuvan yrittäjien ja kunnan sekä samalla kaikkien teuvalaisten oma joulun avaus on jälleen ensi lauantaina torilla. Sen kunniaksi jouluvalot syttyivät Teuvan keskustassa Mikkiläntiellä ja Porvarintiellä.

Anneli Mäntylä löytyi merestä kuolleena

20.11. 16:57

0 💬

POLIISI Tänään torstaina 20. marraskuuta kello 11 aikaan löytyi Närpiönlahdesta merestä henkilöauto, joka oli ilmoitettu kadonneeksi Teuvalla 29.lokakuuta. Auton sisällä oli lokakuussa kadonneeksi ilmoitettu 61-vuotias teuvalainen Anneli Mäntylä.

Lauri Tähkän kiistelty LINTUKOTO paraatipaikalla

19.11. 09:44

0 💬

TURKU Uutinen teuvalaislähtöisen muusikon Lauri Tähkän hankkeesta pystyttää Turun kaupungintalon puistikkoon Lintukodoksi nimetty mainosmökki kohahdutti turkulaisia lokakuun alussa. Keskustelu ei ehtinyt velloa kovin pitkään, kun pytinki jo seisoi paikoillaan. Sen avajaiset pidettiin 6.11. ja samalla Turussa otettiin varaslähtö jouluun.

Suurlähettiläs tutustui AEH-talon prototyyppiin Teuvalla

13.11. 15:42

0 💬

TEUVA Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Oreck vieraili yhdessä lehdistöavustajansa Jeff Reneau´n kanssa Teuvalla torstaina. Hän tutustui maailman ensimmäiseen AEH-tekniikalla rakennettuun matalaenergisen omakotitalon prototyyppiin sekä sen yhteen yhteistyökumppaniin Suomen Lämpöpuuhun.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras paikka hammashoitolalle?
Nykyinen parakki
Terveyskeskus
Uusi oma rakennus
Joku muu tyhjä tila

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria