Siirtoviemärin 27 kilometriä pitkä Teuva–Piolahti-linja koeponnistettiin viikonloppuna ja viimeisiltä osin vielä maanantaina. Koeponnistuksen teki tamperelainen SPC Vesitekniikka, jonka Petri Kallioinen suoritti koeponnistusta kantien varressa lauantaina.

Siirtoviemäri Teuvalla on viittä vaille valmis

26.04. 11:11

0 💬

TEUVA Teuva–Närpiö–Kaskinen-siirtoviemärin ja yhdysvesijohdon rakentaminen alkaa olla loppusuoralla. Pisimmällä ollaan Teuvalla, jossa jäljellä on enää pientä hienosäätöä.

Malmin luomumaito sai laatupalkinnon

25.04. 15:56

0 💬

KARIJOKI Maitosuomi palkitsi karijokelaiset Merja ja Ahti Malmin luomumaitotilan pitkäaikaisesta ja menestyksellisestä työstä elintarvikehygienian edistämiseksi. Malmit kävivät vastaanottamassa Walter Ehrströmin kultaisen mitalin ja kunniakirjan Helsingissä. Yli kolmensadan palkitun tilan joukossa Karijoelle ei tänä vuonna tullut muille palkintoja, mutta Teuvalta palkittiin Iiro Kiilin, Mikko ja Anne Liimataisen, Erkki ja Seija Raittilan ja Mika Uusi-Kauppilan tilat.

YuMi on Teakin satsaus tulevaan

20.04. 09:13

0 💬

TEUVA Teuvan aikuiskoulutuskeskuksesta Teakista on kasvanut maan johtava robotiikkakouluttaja. Tuorein satsaus on kaksikätinen YuMi-robotti, jonka Teak tilasi ABB:lta viime viikolla. Teak maksoi robotista noin 50 000 euroa.

Teuvan Siwa myytävänä yrityskaupan takia

11.04. 16:29

0 💬

YRITYSKAUPPA Kilpailu- ja kuluttajavirasto KKV on hyväksynyt Keskon ja Suomen Lähikauppa Oy:n välisen yrityskaupan. Keskon tytäryhtiö Ruokakesko Oy sai luvan ostaa Suomen Lähikaupan. KKV asetti yrityskaupan ehdoksi velvoitteen myydä 60 Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaa kilpailijoille. Mikäli jonkin kaupan tai joidenkin kauppojen myynti ei ole mahdollista, raukeaa Ruokakesko Oy:lle asetettu myyntivelvoite.

Susi tuli 100 metrin päähän

11.04. 12:23

0 💬

NORI Sudesta on tehty ainakin kaksi havaintoa Norinkylässä. Ensimmäinen havainto tehtiin sunnuntaiaamuna peltoaukealla ja toinen kylätaajamassa samana päivänä illansuussa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Kuuluuko trullittaminen pääsiäisen perinteisiisi?
Tottahan toki, aina mennään!
Lapsena toki, mutta nyt ei enää.
Kotiin varataan trulleille herkkuja - trullit ovat lankalauantain kohokohta.
Typerä perinne, ainakaan mitään suklaamunia niille osta...

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


Teuva palvelee