Ministeri Jan Vapaavuori (vas.) kuunteli Sakari Tamsin esitystä tarkkaavaisesti Matti Tamsi Oy:n kasvihuoneella Äystöllä. Taustalla Jukka Leppäniemi ja kokoomuspiirin toiminnanjohtaja Heikki Risikko.

Ministeri vieraili Äystöllä

25.03. 12:46

0 💬

ÄYSTÖ Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori vieraili lauantaina Etelä-Pohjanmaalla. Tiukasta iakataulustaan huolimatta hän ehti vierailla myös Teuvalla, jossa hän kävi tutustumassa Äystöllä Tamsin kasvihuoneisiin0. Yritysvierailua isännöi Matti Tamsi Oy:n toimitusjohtaja Sakari Tamsi ja Teuvan kokoomuksen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Leppäniemi.

Mirjam johdossa MM-kisoissa

20.03. 09:59

0 💬

JOUSIAMMUNTA Teuvalainen nuori jousiampuja Mirjam Tuokkola ampui Viron MM-kisoissa uuden Suomen ennätyksen ja IFAA:n MM-tuloksen omaan sarjaan 290/36x (max.300). Hän johtaa ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen.Tänään kello 10.30 ammutaan flint-kilpailu, joka koostuu eri matkoista.

Jäsenmaksu metsänhoitomaksun tilalle

18.03. 10:21

0 💬

METSÄNHOITO Tömän vuoden alusta uudistunut metsänhoitoyhdistyslaki lopetti metsänomistajilta pakollisen metsänhoitomaksun. Sen tilalle tuli jäsenmaksu, joka on vapaaehtoinen.

Kadonnut löytyi metsäautotien varrelta

17.03. 10:46

0 💬

TEUVA Riipin ja Äystön alueella oli kateissa Jalasjärveltä kotoisin oleva vuonna 1973 syntynyt mies tiistaina. Kateissa ollut miehenkilö on löytyi hyväkuntoisena, mutta kylmissään metsäautotieltä läheltä autoaan.

Puolueiden suuri vaalipaneeli täytti Orrelan

11.03. 11:57

0 💬

TEUVA Melkein jokainen istumapaikka Orrelan Ingman-salissa oli täynnä, kun 14 ehdokkaan suuri vaalipaneeli pääsi vauhtiin viime keskiviikkona illalla. Parin tunnin ajan Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtaja Minna Sillanpää tenttasi ehdokkailta näiden kantoja muun muassa Natoon, sote-kysymykseen ja muihin ajankohtaisiin teemoihin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Kannatatko tuulivoimaa?
Kyllä kannatan
Vastustan jyrkästi
En omaan metsään

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria