Anneli Mäntylä löytyi merestä kuolleena

20.11. 16:55

0 💬

POLIISI Tänään torstaina 20. marraskuuta kello 11 aikaan löytyi Närpiönlahdesta merestä henkilöauto, joka oli ilmoitettu kadonneeksi Teuvalla 29.lokakuuta. Auton sisällä oli lokakuussa kadonneeksi ilmoitettu 61-vuotias teuvalainen Anneli Mäntylä.

Lauri Tähkän kiistelty LINTUKOTO paraatipaikalla

19.11. 09:44

0 💬

TURKU Uutinen teuvalaislähtöisen muusikon Lauri Tähkän hankkeesta pystyttää Turun kaupungintalon puistikkoon Lintukodoksi nimetty mainosmökki kohahdutti turkulaisia lokakuun alussa. Keskustelu ei ehtinyt velloa kovin pitkään, kun pytinki jo seisoi paikoillaan. Sen avajaiset pidettiin 6.11. ja samalla Turussa otettiin varaslähtö jouluun.

Suurlähettiläs tutustui AEH-talon prototyyppiin Teuvalla

13.11. 15:42

0 💬

TEUVA Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Oreck vieraili yhdessä lehdistöavustajansa Jeff Reneau´n kanssa Teuvalla torstaina. Hän tutustui maailman ensimmäiseen AEH-tekniikalla rakennettuun matalaenergisen omakotitalon prototyyppiin sekä sen yhteen yhteistyökumppaniin Suomen Lämpöpuuhun.

Tamsi haravoi äänet Teuvalla, Luoma Karijoella

10.11. 12:11

0 💬

SEURAKUNTAVAALIT Lasse Tamsi teki miesmuistiin kaikkien aikojen jättipotin, kun hän sai kaikkiaan 105 ääntä Teuvan kirkollisvaaleissa. Tamsi on yksi yhdeksästä uudesta kirkkovaltuutetusta, jotka aloittavat luottamushenkilöinä vuoden vaihteessaAJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras paikka hammashoitolalle?
Nykyinen parakki
Terveyskeskus
Uusi oma rakennus
Joku muu tyhjä tila

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria