S-ryhmä on irtisanonut sopimuksen Otto-käteisautomaateista tiloissaan ja tuo tilalle Nosto-automaatit. Teuvan ainoa pankkiautomaatti on S-marketin ulkoseinässä. Kuva: Katja Rinta-Nikkola

S-ryhmä vaihtaa Otot Nostoon

18.08. 15:00

0 💬

TEUVA S-ryhmä on ilmoittanut Automatia Pankkiautomaatit Oy:lle irtisanovansa yhteistyön. Automatia joutuu poistamaan automaatit S-ryhmän tiloista ja tekemään sen vuoksi Otto-automaattien verkostoon merkittäviä muutoksia lähikuukausien aikana. S-ryhmän tiloistaan irtisanomat automaatit pyritään sijoittamaan uusiin paikkoihin.

Lehmä pelastettiin ojasta

14.08. 15:16

0 💬

TEUVA Ojaan pudonneen lehmän nostoon tarvittiin pelastuslaitoksen apua. Tapaus sattui Hirvelänpäässä sunnuntai-iltana.

Mansikkakausi on juuri nyt parhaimmillaan

11.08. 15:30

0 💬

TEUVA Päivärinteen mansikkatilan emäntä Anniina Mäkiranta tuskin uskalsi katsoa lämpömittaria kevätaamuisin ja jännitti viimeiseen asti kuinka sadon käy, sillä esimerkiksi pölyttäjiä ei näkynyt pelloilla miltei ollenkaan. Mansikan satokausi käynnistyikin viileän kevään ja alkukesän vuoksi viikkoja myöhässä, mutta nyt satonäkymät näyttävät hyviltä. Äystön Piikkilänkylässä sijaitsevalla tilalla poiminta aloitettiin toden teolla kuun vaihteessa.

Yli tuhat kalkkunaa tallautui kuoliaaksi

03.08. 13:40

0 💬

ÄYSTÖ Äystönkylässä Uudentalon tilalla tallautui kuoliaaksi ja haavoittui keskiviikkona noin 1300 kalkkunaa. Omistaja Tarja Uusitalo huomasi puolenpäivän aikaan, ettei eläinten vedenkulutus ollut normaalia, ja lähti katsastamaan tilanteen.

Kuvaa kappale kauneinta100-vuotiasta Suomea

28.07. 10:05

0 💬

KILPAILU Tejukan kesäkuvakisan teemana teemana on tänä kesänä 100-vuotias Suomi. Ikuista kotikulmilla mieleenpainuva hetki, ilmiö tai tempaus, joka kuvaa tämän vuoden syntymäpäiväsankaria mielestäsi parhaiten. Mukaan lyhyt perustelu kuvatekstinä.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Otto vaihtuu Teuvallakin Nostoksi, mitä mieltä olet?
Hyvä juttu, palvelu paranee.
Köyhät kyykkyyn, kympit on turhia.
Menee ojasta allikkoon, en kannata.
Aivan sama, kunhan rahaa saa seinästä.
Jes, saan tilin viimeisenkin kympin ulos.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria