Ruuan hinnan alennus on kuluttajalle hyvä asia vai onko? Teuvalaisissa marketeissa hintasota tietää halvempia hintoja kuluttajille, joiden toivotaan lisäävän kulutustaan halvempien hintojen takia. Kysymysmerkki on, mikä vaikutus hintasodalla on lopulta kaupan katteeseen tai tuottajaportaaseen, joka sai vastikään kuulla jälleen tuottajahintojen alennuksista.

Näyttää ihan hintasodalta

28.01. 10:09

0 💬

TEUVA Kun S-ketju ilmoitti toissa sunnuntaina alentavansa ruuan hintaa, Kesko ilmoitti tehneensä vastaavat alennukset jo viime vuoden puolella marraskuussa. Tiistaiaamulla uutisoitiin, että myös Suomen Lähikauppa Oy, johon myös Teuvan Siwa kuuluu, lähtee alennusten tielle.

Tamsin poika vuoden ensimmäinen

16.01. 16:14

0 💬

ÄYSTÖ Vielä ei maailman murheet paina, kunhan unta piisaa ja ruokaa on riittävästi. Jenni ja Veikko Tamsin poikavauva syntyi 9. tammikuuta Teuvan vuoden 2015 ensimmäiseksi vauvaksi. Seuraavassa printti-Tejukassa kerromme vauvaperheen arjesta, mutta nyt pieni maistiainen vauvaelämää.

Parran kausi vauhtiin

14.01. 11:47

0 💬

PARRA Lumetuskoneet ovat puskeneet lunta Parrassa jo toista viikkoa ja rinteet ovat laskettelukunnossa. Kakkosrinne ja pikkurinne avattiin jo 1. tammikuuta ja väkeä on riittänyt hyvin. Erityisesti loppiaisena oli hyvin laskettelijoita.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Onko ruoan hinta pudonnut?
Kyllä on
Ei ole
En ole huomannut
Ei riittävästi

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria