Ildikó Lehtinen luennoi Teuvalla sukukansoista.

Kansatieteilijä kertoo sukukansoista Teuvalla

22.09. 12:05

0 💬

ESITELMÄ Kalevalaisten Naisten Liiton puheenjohtaja Ildikó Lehtinen esitelmöi Samaa sukua -teemasta ensi viikolla Teuvalla. Unkarilaissyntyinen Lehtinen on tutkinut suomalaisia ja suomalais-ugrilaisia pukuja ja koruja kansatieteen näkökulmasta ja julkaissut useita teoksia.

Oikaisu

20.09. 10:23

0 💬

Viime keskiviikon (14.9.) Tejukassa Riistanhoitoyhdistyksen uudesta toiminnanohjaajasta Janne Arosesta kertovassa jutussa oli virhe. Hän ei ole Kauppilan metsästysseuran sihteeri, vaan toimii riistanhoitoyhdistyksen sihteerinä.

Susia nähty keskustan tuntumassa

19.09. 13:12

0 💬

TEUVA Teuvalla on tehty viikonlopun aikana useita näkö- ja jälkihavaintoja kahdesta sudesta keskustan tuntumassa. Havainnoista oli ilmoitettu myös Luonnonvarakeskuksen eli Luken riistahavainnot.fi -palveluun. Perjantaina sudet olivat liikkuneet noin kilometrin päässä keskustasta Kaarihovin läheisellä pellolla. Viime viikolla susia oli nähty muun muassa Kauppilassa.

Marko Lähde hakee Kurikkaan

14.09. 15:53

0 💬

TEUVA Teuvan hallintojohtaja Marko Lähde on hakenut Kurikan kaupungin talousjohtajan virkaan. Virkaan on yhteensä viisi hakijaa ja kaupunginhallituksen nimeämä haastattelutyöryhmä haastattelee jokaisen hakijan.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Tuoko syksy tullessaan uuden harrastuksen?
Kyllä, jotakin uutta pitää keksiä entisten tilalle/rinnalle..
Jatkan samoissa, vanhoissa harrastuksissa.
Haluaisin, mutta en löydä mieleistäni harrastusta.
En ehdi harrastamaan mitään.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria