Teuvan Renkaassa renkaiden vaihto sujuu kahden miehen voimin vauhdilla. Edessä sesonkiavuksi tullut Markku Kariluoma ja taustalla Ilpo Vainiola.

Talvitassut kannattaa vaihtaa alle ennen lumia

21.10. 14:01

0 💬

TEUVA Öisin pakkasen puolelle tippunut lämpötila on jo saanut osan autoilijoista vaihtamaan talvirenkaat kulkuneuvonsa alle.

Hanskassa miljoonakaupat

07.10. 13:38

0 💬

TEUVA Teuvalaisten veljesten Marko ja Mika Kosken vuonna 2003 perustamana M-Partners Oy elää heikosta taloudellisesta tilanteesta huolimatta vilkasta aikaa. Yrityksellä on tällä hetkellä työn alla Suomen suurin kouluhanke.

Hoiva-asuntoja taiotaan nopeasti

30.09. 14:33

0 💬

TEUVA Artun Hoiva-asunnot on jättänyt korkotukilainavarauksen ja aloittelee Lehtiharjun alueen suunnittelua. Urakkakilpailutuksen jälkeen yhtiö hakee Aralta osapäätöstä rahoituksesta. Teuvan kunnanvaltuusto hyväksyi Lehtiharjun alueen kaavamuutokset syyskuun alussa.

Yt-neuvottelut turhauttivat - vähennykset oli jo päätetty

24.09. 13:57

0 💬

TEUVA Teuvan kunnassa käytyjen yhteistoiminta- eli yt-neuvottelujen tuloksena henkilöstöä vähennetään 20 henkilötyövuoden verran, mikä oli työnantajan alkuperäinen tavoitekin. Suurin osa vähennystarpeesta hoidetaan eläköitymisen ja määräaikaisten palvelusuhteiden päättämisellä. Varsinaisia irtisanomisia on seitsemän ja yksi määräaikainen työsuhde päättyy ensi keväänä.

Tuotteistaminen jakaa kustannukset kunnille tasan

16.09. 12:46

0 💬

KAUHAJOKI Liikelaitoskuntayhtymässä (LLKY) on otettu käyttöön tuotteistaminen eli palvelujen tasahinnoittelu. Tällä tavoitellaan sitä, että jokainen neljä jäsenkunta maksaa samasta palvelusta saman hinnan tasapuolisesti.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paras paikka hammashoitolalle?
Nykyinen parakki
Terveyskeskus
Uusi oma rakennus
Joku muu tyhjä tila

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria