Kadonnut teuvalaismies on löytynyt

19.01. 09:00

0 💬

TEUVA Tiistaina 17. tammikuuta kadonnut teuvalaismies on löytynyt. Mies lähti varhain tiistaiaamulla kotoaan tavalliseen tapaansa, mutta tämän jälkeen hänestä ei kuultu mitään. Hän ehti olla kateissa lähes pari vuorokautta.

Teuvalaismies kadoksissa toista vuorokautta

18.01. 14:58

0 💬

TEUVA Teuvalainen keski-ikäinen mies on ollut kateissa eilisestä tiistaista 17. tammikuuta lähtien. Viimeinen havainto hänestä on samalta aamulta kello 6 aikaan kotoaan, josta hän lähti tavanomaiseen tapaansa Jalasjärven aikuiskoulutuskeskukseen.

Hankkeella elinvoimaa

18.01. 11:25

0 💬

SUUPOHJA Suupohjassa alkaa kehittämishanke, jolla pyritään kehittämään seutukunnan kuntien elinvoimaisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia muun muassa tulevan sote- ja maakuntauudistuksen astuessa voimaan. Tärkeä osa hanketta runsaan vuoden verran toimineiden seudullisten johtoryhmien kehittäminen. Hankkeessa halutaan myös luoda elinvoimamittaristo, jolla voidaan seurata kuntien elinvoimaisuutta.

Susien dna:n keruu onnistunut hyvin

11.01. 14:20

0 💬

SUUPOHJA Tejuka uutisoi viime syyskuussa Luonnonvarakeskus Luken ja Suomen Riistakeskuksen hankkeesta, jolla kerätään tietoa susiyksilöistä dna-analyysien avulla. Dna-näytteiden kerääminen aloitettiin Suupohjan alueella syksyllä ja hanke päättyy alkuvuodesta 2017.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Tiedätkö, kuka tai mikä käyttää kunnassa ylintä päätäntävaltaa?
Kunnanjohtaja
Hallintojohtaja
Kunnanhallitus
Kunnanvaltuusto
Tulevaisuuslautakunta

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria