Teuvalla kunnalliset ateriapalvelut tulevat Teuvan terveyskeskuksen keittiöltä. Aterioita valmistetaan päivässä noin 330–400 annosta, sisältäen aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Aterioita valmistetaan kuuteen eri yksikköön, kotiin toimitettaviksi aterioiksi sekä henkilöstöruokailuun terveyskeskuksen ravintolaan.
Henry Aho
Nykyisin pyritään siihen, että ihminen voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Liikunnan tärkeydestä puhutaan aina, mutta myös ravinto on vähintään yhtä tärkeässä osassa ikäihmisten hyvinvoinnissa.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
Teuvalla kunnalliset ateriapalvelut tulevat Teuvan terveyskeskuksen keittiöltä. Aterioita valmistetaan päivässä noin 330–400 annosta, sisältäen aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Aterioita valmistetaan kuuteen eri yksikköön, kotiin toimitettaviksi aterioiksi sekä henkilöstöruokailuun terveyskeskuksen ravintolaan.
Henry Aho
Nykyisin pyritään siihen, että ihminen voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Liikunnan tärkeydestä puhutaan aina, mutta myös ravinto on vähintään yhtä tärkeässä osassa ikäihmisten hyvinvoinnissa.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
Teuvalla kunnalliset ateriapalvelut tulevat Teuvan terveyskeskuksen keittiöltä. Aterioita valmistetaan päivässä noin 330–400 annosta, sisältäen aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Aterioita valmistetaan kuuteen eri yksikköön, kotiin toimitettaviksi aterioiksi sekä henkilöstöruokailuun terveyskeskuksen ravintolaan.
Henry Aho
Nykyisin pyritään siihen, että ihminen voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Liikunnan tärkeydestä puhutaan aina, mutta myös ravinto on vähintään yhtä tärkeässä osassa ikäihmisten hyvinvoinnissa.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide